Sunday, August 9, 2009

Their Anniversary

Jumaat lepas mak I call suruh datang rumah makan sate. I pun dengan lenggang ler bawak anak dengan bapak anak jer pergi rumah mak I. Kata nak makan satekan. Alamatnya lenggang jerlah.

Mana ku tau, rupa2nya mak I belanja sate for their (mak pak I ler tu kan) anniversary. Alamak adakah aku ni salah date ker anniversary mak pak sendiri pun tak ingat?

Silalah tengok dulu makanannya. Kalau rasa terliur nak sate tu pergi beli kat Samuri ya =P

IMG_1748

IMG_1725

IMG_1727

IMG_1726 Gambo Atuk Neneknya tak ada, tengok jerlah gambo cucunya ya.

IMG_1733

IMG_1756

HAPPY ANNIVERSARY ATUK & NENEK

WE LOVE YOU

today is actually their anniversary =)

2 comments:

Mrs LVoe said...

happy anniversary atuk nenek.. smoga panjang umur & d limpahi rezeki :-)

Pink Mama said...

=) thank u Sha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin