Monday, August 3, 2009

TGIF on a Saturday nite

Malam Sabtu tetiba kami (kami tu I dengan my hubby ler) teringin pulak nak makan steak. Cadangnya nak pergi dating berdua tapi kang ada pulak askar-askar yang lancarkan coup pulak kang. Makanya mengangkut jugaklah askar-askar. Kalau nak makan dengan askar kenalah pi TGIF.

IMG_1613 Nasib baiklah senang dapat table, selalunya menunggu jugaklah

IMG_1615 Mama..Rooney. Alamak Dik, pilihlah yang hensem sikit …Ronaldo ker….

IMG_1618 wahhh…dah macam efek Superwomen gitu..zupp…

IMG_1619

alamak nampak putihnya my face. Nilah dianya bila MAC NC25 bertukar jadi C25. Sales Asisstant kat MAC tu kata ramai artis Indon pakai yellow tone, tak sesuailah ngan I sebab I selalu pakai yang pinkish tone tu.

IMG_1629

Mama…I’m shy. Banyaklah Abang punya shy.

IMG_1637

Ni air Ayah

IMG_1664

Budak-budak ni tak habis-habis dengan shakesnya

IMG_1654 this is the reason the kids like TGIF sebab cheese nachos. Berebut nak makan. Tapi kena refrain dengan Ayah sebab dia nak ambik gambar

IMG_1668 Adults dua orang ni makan steak. Juicy…..hmm…

I suka TGIF ni sebab for every main meal, kids eat for free. Kira untunglah jugak cause we paid the prize of 2 for 4 meals

IMG_1676

Family sapalah yang makan bersepah-sepah ni….aiyooo..

but I think my hubby left a handsome amount of tips for the waiter

IMG_1677 dah Mama dah…jom balik. No more pictures….

Lain kali nak pergi makan berdua jerlah…aman sikit. Ni macam-macam perangai dengan budak-budak ni. Sabar jerlah.

2 comments:

Mrs LVoe said...

sha baru lepas mkn TGIF 2wks ago but still craving for nachos.

Pink Mama said...

ohh...favourite anak-anak akak tu Sha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin