Thursday, August 13, 2009

Broken telephone, tak sampailah message

Did I tell you that it was at TGIF, Pavilion?
Tak ehh....oppss....sorry lupa.
Bestlah makan free....I actually tak nak pergi sebab dari PJ lepas kerja nak kena pergi KL.
Tau jerlahkan KL tu musim hujan2 ni jam. Nasib baiklah hubby volunteer hantar semalam dan jugak jaga anak =)

Seronok semalam, apart from the makan. We also played a broken telephone game.
Kelakar sangat, semua duk gelak-gelak sebab tak boleh ingat the pantun empat kerat

focus girls ..focus =)

sorry lorr... I got short term memory....salah sampaikan message...hehehe


belasah jerkan....hehehe

see these two tak tahan asyik gelak jer


panjang tu nak sampai message accrosnya tapi end up tak sampai langsung message sebenarnya



alamak double chin....






everybody was actually enjoying themselves...I think so
The opposite team actually won. Mana nak tau belakang kena ada ayat Ogawakan...
See I can't even remember the pantun rite now. I told ya I got a short term memory...hehehe
The winner of the game dapat iTune from Ogawa ( iTune kan....not so sure)
Kelakar ok...gelak tak ingat.....

9 comments:

~LIZA~ said...

hahahahahaha! memang kelakar game tu..

Pink Mama said...

Liza, I agree with u memang kelakar.

Nice meeting u yesterday dear =)

Mrs LVoe said...

wow ramai gak yg pegi yea

Pink Mama said...

ramai Sha. Lain kali kalau ada jodoh (sebenarnya kalau nuffnang jemput =)) kita jumpa ya.

Mya said...

mana tak kelakarnya kak.. cina sebelah saya tu kata 'sambil memandang gadis yang lewa'

apakahh?? heeee..

~LIZA~ said...

it was nice meeting u too! :)

Pink Mama said...

Mya, patutlah ketawa beria-ia....hehehehe.

Mrs. Kown said...

pantun tu melekat dalam kepala saya tak sudah lagi neh. masa game takmo ingat, abes game baru nak ingat sume. tgh bawak keta pon boleh teringat. hampeh betul =P

padahal bukan game lawak, tapi kita semua gelak macam nak pecah perut. hihihihihi

sambil bertanding jangan ketawa,
sambil bertanding jangan ketawa. sapa ajaa suruh repeat 2 kali tuu. =P

Pink Mama said...

Mrs Kown, hahahaha...lawakkan. Dia kan memang macam tu, time tu memang tak boleh nak ingat. Lepas2 tu barulah keluar semuanya =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin