Thursday, August 13, 2009

I love youlah



Lain kali jemputlah lagi saya ya Nuffnang....I love u lah =)

It seems that my kids....ya anak saya datang potong stim dan mengacau mama derang nak bersosial dengan kawan-kawan blogger lain yang gorgeous-gorgeous itu. What to do, that always happen when you have kids. Kalau anak dah datang kacau tu that means it's time to golah.

Next time I'll drive myselflah senang nak melepak lama-lama sikit. Kekadang nak gak bersosial lama sikit =)

Anyway, my kids seems to love Ogawa's product. Nanti suruh ayah derang belikan =)






Thank you for the free gift




Nanti saya beli battery try pakai ya =)

4 comments:

dikwirina said...

wah pink mama nanti tak sakit leher dah ;)

Pink Mama said...

Dear tu ler....nak pinjam ker...hehe

dikwirina said...

boleh jugak, kebetulan i sakit leher pagi ni ;) tu lah, nuffnang tak jemput i, nk kena mintak tips dari u ni .. he he

Pink Mama said...

nanti I hantar kat rumah you...hehehe

I pun 1st time ni nuffnang invite out of the blue =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin