Tuesday, August 11, 2009

Late lunch

Everytime if I go to Park Village I mesti order Prawn Bihun.
Actually kepala I macam blank hari ni and tak tau nak tulis apa.
Maybe still effect sakit kepala malam tadi selepas minum air watermelon juice lepas tu minum strawberry shake.
So smart of me,kan. Orang lain pun puasa jugakkan =)

Mee KAri for Kakak share dengan ayah dia. Gerenti tak habis punyalah budak ni plus it's Ayah's favourite

budak ni tak habis-habis ngan char kueyteow dia


termenung mengenangkan masa hadapan nak kena share dengan ayah ya Kak

tak tahulah apa motif gambar ni

moral of the story. Janganlah minum air bercampur-campur macam saya nanti mabuk air =)

4 comments:

dikwirina said...

the curry mee looks yummy! nak carik la gak lepas ni.

Hi Pink Mama, lama tak berblog ni, semalam baru jengah balik blog merah jambu...

U r looking good woman! keep it up ;-)

Pink Mama said...

Hi dear, lama dah kan u tak update ur blog. Bz ke?

Jangan lupa update ya. Miss looking at ur kids especially the little cutie pie =)

Foxy Farah said...

nyum! i can eat the nasi dagang n nasi lemak sotong :) nanti nak try the noodles pulak lah ;)

Pink Mama said...

Farah, nanti try tau noodles dia. Not bad jugak

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin