Tuesday, August 11, 2009

Facebook profile picture

Ini adalah antara my profile picture at my facebook




yang ni I sendiri delete sebab can see my zits yang tersusun beratur itu clearly


kawan-kawan komplen my sunglasses makes them feel dizzylah sebab macam mata lalat besar sangat. Gambar kat atas ni they say they don't want to look at the camera lenses when they actually want to see me.
Ngada-ngada betullah kawan-kawan saya ni.
Makanya disebabkan saya seorang yang pengalah
(macam Vince plak kita semua pemenang tak ada pengalah)
makanya I pun tukarlah my profile picture kat facebook tu to this one
lepas ni kalau sapa-sapa komplen lagi....ada yang aku hempuk sekali.


=P


7 comments:

Emilia said...

dear, tak nampak pun zits. nampak mulus aje ur skin :)

Pink Mama said...

Emilia, ada kalau u datang dekat-dekat. Banyak keluar kat dagu =(

Mrs LVoe said...

sha nampk.. tserlah gn begitu jelas ;-)

ayat akak xleh blah.. buat sha gelak besar heheh

Jade said...

ada FB account ek?? meh sini jade nk add akak.. thanks

Pink Mama said...

Sha, hahahaha.....nampak kan...berderet tu

Jade, ada fb acct. Meh akak search Jade. Bagi nama kat fb tu =)

Jade said...

fb id jade = Zaidah Jade.. nnt akak add ek ;p

Pink Mama said...

Jade, okie dokie

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin