Thursday, August 13, 2009

Nak tahu tak saya jumpa siapa semalam?

Panjang tak panjang tajuk entry?

I jumpa mereka-mereka ini.....


Thank you nuffnang and Ogawa for inviting me yesterday.


It was alittle awkward for me cause first timekan nak jumpa mereka-mereka ini yang femes-femes ini. Tetiba rasa kecik pulak....sapalah I kan...hehehehe.....



Farah comelnya u. Suka Akak tengok Farah =).


Cute and friendly. Hope to see u again next time (macamlah nuffnang nak invite lagi ya =) )


And also these cute girls too


Ceera yang nampak macam brutal dalam blog tapi lembut and so sweet sebenarnya.
And the stylish Wany. Wany I like your style girl =)



I'm sure you guys read their blog right?. Cause I do on a daily basis


And also the famous Redmummy.
Redmummy, jangan lupa email I ya. I nak Biore tu tau =)


Makan...see the happy face =)




From left to rightlah ya.
Wanie, Iza yang comel macam anak patung, me and Leeds



dua beradik ni memang lawa =)


Ramai lagilah blogger lain. Tapi tak semua I kenal accept those whom I read on a daily basis or alternate days.

But I had fun and it was different experience for me yesterday.

Nanti hapdate lagilah ya....ada lagi storynya =)

16 comments:

nasazfrog... said...

wahhh jumpa ramai blogger nampak kak.. seronok kan... nampak cun la akak kat situ.. hihihi serius ok.. :)

*fAzEeLa* said...

halaaa....hangat2 helessss....haya horang haruu...huffnang hak hemputt..
u look gorjes okeh.. :)

Leeds Al-Malique said...

hi kak :)

nice meeting you semalam! tapi gambar akak takde terlekat pun dlm kamera leed. huhu

take care and till we meet again :)

Foxy Farah said...

nice meetin u kak ayu! nanti kita update pulak ye :)

Pink Mama said...

nasazfrog, seronokk sesangat

fAzEela, alah Akak pun first time u =)

Leeds, nice meeting u too semalam. Lain kali insyaalah kita jumpa ya, tak sempat ngan Leeds semalam =)

Pink Mama said...

Farah, nice meeting u too. Nanti Akak baca tau =)

Mrs. Kown said...

haluuuu~!!

*okeh, macam ter loud pulak*

nice meeting you kak ayu. meh nak baca doa, semoga nuffnang ajak kita pegi event2 lain lagi. hihiihi

Pink Mama said...

Mrs.Kown, nice to meet you to dear.

Aminn......dah Akak dah aminkan your doa.


Akak link your blog to mine tau =)

Ceera said...

adakah saya brutal di dalam blog, huhu

Pink Mama said...

hahaha...Ceera....macam brutal tapi sebenarnya opposite betullah =)

Lemah lembut adik sorang ni rupanya =).

Hopefully lain kali boleh jumpa lagi ya.

Mrs LVoe said...

nie la party yea.. nuffnang ade called but sha ade late meeting smlm.. mmg x dpt join :-(

Pink Mama said...

Sha, laaaa..iye kr. Kalau tak dapat jumpa Sha semalam.

schazwany hameed said...

hyee akakk!!!!



cepat nye dah update..

nyways..nice meeting u kakak!

oh dan saya sangat jeles sbb akak nmpk super muda! hehe

dah la comel!! =D

Pink Mama said...

Wany, nice meeting you too dear.

hahaha....alah Wany lagi comel =)

Mya said...

kak ayu, muka akak macam lydiawati! heee... tp seriyus mmg nmpk muda..

nice meeting u kakak..

eh, can i cilok gambar2 di sini untuk diletak di blog sy?

Pink Mama said...

Mya, ohhh...terima kasih =)

Nak cilok gambar...boleh silakan.... =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin