Wednesday, August 5, 2009

Posing moment

Namanya pun dah kena touch up dengan SA Benefitkan.
Sah-sahlah kena ambik gambar. Patutnya kena ambik gambar before dengan afterlah.

DSC03186

DSC03187 DSC03188

DSC03189

tak ada keje betul kami ni...hehehe...suka-suka. Bila lagi.

Tapi I sukalah product benefit yang pakai kat my lips dengan cheeks tu nampak macam natural flush.

Tak nampak macam pakai makeup....ehhh...nak pergi beli sekaranglah.....ohhh....Pavilion jauhnya.

One Utama tak ada kaunter Benefit. Sapa tau kat mana ada lagi kaunter Benefit besides KLCC and Pavilion?

3 comments:

Zarima said...

there is one counter in sogo

Marisa said...

wow.. pink mama sungguh vogue n gorgeous

Pink Mama said...

Thanks Zarima. Sogo ya...hmmm...

Marisa, mana ada...biasa jerrr

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin