Monday, August 17, 2009

First timer

Gigi kekal Adik dah tumbuh kat belakang gigi susu dia. So I have no choice but to go bring her to the dentist and extract the tooth.
Cuak gak I sebab 1st time tu bawak dia pergi dentist. Kang dibuatnya dia melalak ke kang I nak buat apakan. Ayah dia tak ada, so ibu mithali (katanya) inilah yang kena bawak dia pergi dentist.
Kalau dia menjerit kang I lari jer tinggalkan dia dengan dentist tu.....kejam punya mak ya. Kata ibu mithali.

surprisingly this minah kecik was soooo cool (ambik gene Mama kan Adik...that's why you're so cool)

tak nangis langsung. Dentist tu inject bius pun dia relax jer.

Perghhh...good gurllah baby mama ni

cool bebeh.....lain kali boleh bawak Adik lagi cabut gigi.

Tooth fairy terlupa nak tinggalkan Adik duitlah, sayang.


3 comments:

blogresipi said...

salam singgah dari blogresipi. :)

mar!ahaf!z said...

senangnye nak handle dia.. cool je kan.. :)
hrp2 anak2 me nnt mcm ni gak..

Pink Mama said...

Maria, budak kecik ni memang cool =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin