Thursday, August 6, 2009

Sewel ke apa?

alah tak nampakkkkkkkkkkkkkkkkk.....

dekat my keywords kat nuffnang tu, ada orang carik

"my first time seks with bibik"

Wahai encik pencari keyword itu,

ko ingat Akak ni pervert ker nak pi buat dengan Bibik. Kalau ada family member aku buat macam tu ada yang nak kena penyapu dengan Akak sekali, dik oiiiii.

Anyway, yang ko sibuk nak tau orang punya first time experience dengan orang apasal?. Kau ada niat nak buat dengan Bibik ko ke? Insaf-insaf ler.

Ada ke orang yang psiko nak cerita dalam blog derang yang derang pi buat dengan Bibik derang, kang ada peristiwa Lorena Bobbit berulang kembali (Lorena Bobbit pun tak kenal ya...alah yang kasi hubby dia punya anu tu)

Akhir kata dari Akak, blog ini adalah berrated Umum

maknanya tak ada unsur-unsur SG18 okay. So jangan datang cari kat sini lagi. Blog ini adalah selamat untuk kanak-kanak.

Pesanan,

Tuan Punya Blog

Pink Mama


2 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin