Wednesday, January 14, 2009

What freebies did I get?

Lawa tak lipstick baru I?

yang kiri tu yang beli hari tu Gladiola, yang kanan tu Chatterbox. Gorgeouskan...I LOVE pink

I tukar my 6 empty containers, so I dapat 1 free lipstick. So I choose kaler ala2 pink jugak.


I nak Pink Packed tapi MAC dah discontinue unfortunately cause I really love that shade of pink.



I also exchange voucher yang I dapat dekat Best (beli camera baru hari tu dapat voucher :) ) tu dengan speaker for my son's computer.







don't you just love freebies :)

I took some pictures of the CNY decorations kat centre court KLCC. Well enjoy the pics.





















3 comments:

cik wanie said...

wah,
cantik lah warna lipstik tue,
nanti nak cari satu gak lah,
hehehehehehe:)

Norhayati Alai Othaman said...

dah lama i tak beli liptik maklum la... i prefer pakai lip gloss je, yatie..sawanila.com

Pink Mama said...

Wanie, happy Akak dapat kaler pink :)

Yatie, I pun banyak lipgloss sebab lipstick ni kadang2 kering bibir

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin