Thursday, January 1, 2009

New Year Celebration

As promise here's the pictures from last nite New Year celebrations at The Curve. Meriahlah ramai orang. Majoriti youngsterslah. I tetiba rasa macam tak sesuailah pulak bawak anak-anak I kat situ sebab semuanya perangai youngsters2 ni extreme2 belaka. Tau ler nak sambut new year tapi biarlah appropriate sikit. Jagalah tingkah laku tu sikit. Wahh tu dia makcik ni dah membebel dah. But seriously, I'm getting scared cause I have kids who's growing up. I think lepas ni I'll chain them at home...hehehe....just kidding.

See ramai orangkan. Meriah kat The Curve ni. I rasa bunga api kat sini memang gahlah. Dekat 5 minit rasanya bunga api ni meletup-letup. Seronok budak-budak ni nengok bunga api.

Kalaulah aktiviti kat masjid macam ni punya ramai orangkan bagus. :) Selamat Tahun Baru semua, semoga kita akan menjadi bangsa yang lebih berakhlak, bersopan santun,lebih progressif dan inovatif. Boleh nak bersuka ria ni tapi biarlah berpada-pada ya. Pada anak bangsa melayu janganlah nak tiru bab party hard bangsa lain tu, kenalah gak tiru work hard and smart tu jugak ya. Malas dah nak membebel so u all tengok ler gambar2 kat bawah ni ek.








nampak macam snow, actually it's the snow in the can. Family yang duduk sebelah I siap collect tin-tin tu semua letak depan tempat diaorang duduk.







me, tak tahan bau that snow in can. Masuk benda tu dalam mata pedih tau






nope that not snow, just the styrofoam snow :)




cantikkan





Adik duduk atas bahu Ayah















Baliklah. Sampai rumah 12.45am. Itu pun sebab ikut hway...kalau tak tak taulah berapa lama stuck kat The Curve tu

2 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

happy new year babe!
wish u a wonderful 2009 bless w good health, wealth & happiness!!! ;)

lurve
mr.doc + me ;)

Pink Mama said...

Verde, thanks dear. Hopefully 2009 will bring happiness to you and Mr. doc too :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin