Wednesday, January 14, 2009

2 barang free from KLCC

I got 2 free things from KLCC.

What?

I'll tell you later when I've uploaded the pics

and

after my migraine has gone away.

Seriously dah 3 hari dah sakit kepala dan asyik rasa nak muntah jer.

Apa maknanya?

Tak ada maknanyaaaaaaa :P

P/s: That girl Memey (yup the one yang kena tangkap khalwat tu) was at my sister's office just now for a photoshoot. My sister said she turn up muka tak bermake up and mata sembab.

2 comments:

mrs hafiz said...

adakah ia bermakna saya mgkin ada migraine jugak?
other than low blood pressure itu?

Pink Mama said...

Mrs Hafiz, may belah sebab I mmg ada low blood pressure. Kalau cuaca tak menentu ni selalunya migraine I mesti datang.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin