Wednesday, March 24, 2010

School holiday trip to Genting

Last week budak-budakkan cuti seminggu cuti sekolah
kesian tengok derang tak berjalan mana-mana cuti sekolah ni so I pun ambik a day off, bawak derang berlibur kat Genting. Surprisingly tak ramai orang last friday. Tak payah nak beratur lama-lama untuk main games semua.

first ride of the day, the spinning cup.
Note to self: Lain kali jangan naik lagi sebab rasa nak pitam.
Pening kepala giler naik benda ni, sampai ada rasa nak jerit suruh operator tu stopkan benda alah ni sebab I feel like fainting already

budak kecik ni sukalah spin-spin cawan tu tapi mama dia dah rasa macam nak termuntah



Adik dah tak nak naik dengan Mama sebab Mama no fun. Dia nak naik dengan abang dia...see how much they were having fun




Jumbo ride....Abang tak nak naik sebab dia kata kiddy ride =)



our own in house version of American Top Model =)
Kalau bab-bab posing bagi kat Kakak, dia memang terrer


I am so happy that she enjoyed herself. Beratur lama pun dia sanggup sebab nak main water ride ni.



Tetiba teringat zaman dating dengan hubby dulu, naik carousel kat Six Flags Houston =)


Berry's chocolate factory, sibuk budak-budak ni nak masuk. Bukannya ada apa sangat pun, tapi ayah derang sempat kena pau jugak kat dalam ni


Berapa kali dia naik carousel ride ni?
3-4 kali, dia naik sorang-sorang. Orang lain semua dah penat duduk, dia nak naik lagi ride ni.


Mee kari and nasi rendang ayam Old Town Kopitiam tetiba jadi sedap sesangat sebab masing-masing perut dah kelaparan pukul 3.30 petang.

Kalau tak dah ke Penang kami tapi Sabtu ayah budak-budak ni ada seminar sehari so terpaksalah kami semua libur dekat-dekat saja.

2 comments:

AISYAH HANI said...

bestnya gi genting... aku ni nama je duk dekat dengan Genting tapi pernah jejak kaki sekali je.. Tu pun waktu bercintan cintun dulu..

Pink Mama said...

Aisyah, Genting paling dekat pun nak gi jalan-jalan. Ajaklah cik abang tu gi dating kat Genting =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin