Tuesday, March 2, 2010

Ngantuk, penat, stress...3 in 1

 I am so tired, sleepy and berserabut rite now. Berkejar-kejar buat kerja hari. Orang datang jumpa, talipon berdering-dering.....dah rupa customer service. Dengan bos rushing nak siapkan report dia. Pastu semua kerja campak kat I, walaupun kerja tu is not my job scope. Tak tau lah nak cakap betapa sakit hatinya sebab bos (not my immediate bos tapi bos atas lagi, bos I baik. Tak suka nak menyusahkan staff kesayangan dia) expect that I know how to do everything. Mungkin in the future tak boleh tunjuk sangat skill keteraran dan keeffisyean (terror dan efficientlah) sebab selalu jadi mangsa menyiapkan kerja orang lain......stress.

Saya stress dan saya boring sebab selalu jadi mangsa. Rasa macam nak memberontak dan buat demonstrasi jalanan pulak. My motto would be, " Saya bukan DBKL, sapu semua kerja!!"
Enough of merepeking malam-malam buta ni. Baju nak sidai, pinggan nak basuh, lantai dah sapu, nak bersihkan dapur......mak stress....stress....time ginilah wish that Bibik duduk sekali kat rumah ni. 
somebody so sweet to give me this....thank you

5 comments:

Yours Truly said...

pink mama stress-stress dapat perfume ok le tu...hehee

KV said...

mmg time banyak keje rumah nak kena setel, dan2 tu mau bibik. Hehe

Pink Mama said...

YT, kena stress selalulah macam ni ya =)

KV, itulah tetiba pulak nak Bibik =)

Cath J said...

LOve that perfume... ^_^

Pink Mama said...

Cath, yeah I pun suka. Bau dia so sweet.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin