Tuesday, March 9, 2010

Layan selera orang demam

Pukul 4 pagi dah terjaga sebab Adik tak boleh tidur, panas badan dia fever balik. Pukul 6 terjaga lagi sebab paksa jugak dia makan ubat demam. Last-last mama dia tak pergi kerja hari ni sebab si kecik merengek tak bagi mama dia pergi kerja.

Bawak pergi klinik sekaliiiiiii....punyalah ramai orang. Nurse tu siap cakap suruh ambik nombor kalau nak datang balik in an hour. Tak sangguplah nak melangut sejam kat klinik tu dengan budak yang cranky sebab demamkan. So balik rumah dulu, sempatlah sidai kain semua baru pergi klinik baru. Ngam-ngam sampai klinik, our turn.....lega.

Melayan selera orang sakit yang nak makan teppanyaki, bawaklah budak tu ke One Utama.


sempat skodeng orang. Fesyen budak-budak sekarang ni dah macam remaja Jepun

sedap Teppanyaki....mama asyik curi daging teppanyaki Adik =)


muka budak sakit yang monyok

Besok Adik MC lagi, termasuk besok 3 harilah Adik MC minggu ni. Rupa-rupanya tonsil dia bengkak tu yang dia demam. Besok Mama dia kena pergi kerja jugak sebab bos cuti besok ='(


4 comments:

MuNgeR said...

anak buah azlina yang anak bongsu kakak tu.. nak operate.. sebab tongsil dia bengkak je.. seriau je dengar.. hu hu...

Pink Mama said...

haaa iye ke...alamak

MAMASYAZA said...

ciannye adik demam, sekrg ni mmg musim bebudak demam, sesema n batuk. kena mkn ubat ikut peraturan ya dik..insyaallah cepat sembuh

Pink Mama said...

Mamasyaza, itulah mmg kena bagi makan ubat ikut jadual =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin