Monday, March 1, 2010

Like in an enchanted forest

Tak sangka kat i-City Shah Alam ada pesta lampu rupanya. Itupun tahu lepas tengok my friend's fb post, kalau tak haram tak tau.

Malam Sabtu tu terus ajak my hubby pergi i-City sebab nak ambik gambar. Dari tepi Federal Highway tu dah nampak cahaya warna warni. Jadi macam malam pesta lampu pulak sebab ramai giler orang datang especially sebab nak bergambar. Kebetulan pulak malam tu ada fireworks. You all dah tengokkan youtube yang I post kat previous post tu...taken by me.

Rasanya sempena CNY tu yang ada lampu-lampu tu semua. Rasa macam dalam enchanted forest pun ada sebab lawa giler.

Here's a few pictures from that nite. Gambar I mungkin tak berapa cantik sangat sebab I tak terrer nak ambik gambar malam-malam. But enjoy ya =)



IMG_2145
IMG_8761
IMG_8797
IMG_8800
IMG_8808
IMG_8784
IMG_8810
IMG_8820
IMG_8827
IMG_8841
IMG_8822
IMG_8867
IMG_8901
IMG_8922
IMG_8913
IMG_8942

I must say that it's a cameraman heaven.

4 comments:

Cath J said...

Wowww.... so beautiful... I tot kat luar negeri ke ape... eeee.... jeles ahhh...

Masih ade lagi ke ni??? T__T

Pink Mama said...

Cath, I tak tau ada lagi ke taklah dear. Tapi mmg cantik =)

AISYAH HANI said...

cantiknya!!!!!!!! Macam dalam citer fairy tales.

Pink Mama said...

Aisyah, tu lah mmg cantik

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin