Monday, March 22, 2010

Hot air balloon, marching bands and fireworks...what more can I ask for

Sabtu lepas actually plan nak pergi tengok hot air balloon kat Putrajaya siang. Tapi balik dari One Utama hari tu semua dah flat penat. So pukul 6.45ptg baru bertolak pergi Putrajaya.
Jam giler kat Putrajaya tu, segala manusia ada hari tu nak tengok hot air balloon tu.
Worth the jamlah sebab cantik sangat hot air balloon tu malam-malam. Ada marching bands lagi and pertunjukan bunga api. Panas bersesak-sesak dengan manusia pun tak apa sebab enjoylah tengok hot air balloon tu. Tahun depan nak pergi tengok sianglah pulak kalau ada lagilah Putrajaya Hot Air Balloon Fiesta ni.

DSC04079
DSC04087

we had to move to few places to capture the pictures. Nak cari angle yang elok bukan senang sebab ramai sangat manusia.

DSC04093

I was sweating sebab panas. Itulah gatal pergi pakai baju tebal-tebal.

IMG_0055
IMG_0081
the person who enjoyed most was Adik

IMG_0119
IMG_0123

pertunjukan bunga api...semua orang macam tak pernah tengok pulak bunga apikan

IMG_0139
see punyalah ramai orang...segenap penjuru ada manusia

IMG_0154
IMG_0156

budak kecik ni kalau tak pau something memang tak sah. Selagi tak dapat selagi tu lah dia buat perangai. Nasib baiklah ayah dia layankan perangai dia....kalau mama dia...no way baby.


Looking forward to next year fiesta. Lain kali nak keluar awal so boleh cari spot yang cun.

5 comments:

Yours Truly said...

huhuu nak pegi tapi tak berkesempatan...

:: vErde+hAzizi :: said...

ade nampak tak balloon sluar jeans levis...my niece cakap ade...takhabes2 dorang bising kate ade balloon sluar jeans levis

Pink Mama said...

YT, best...tahun depan pergilah

Verde, tak nampaklah sebab I pergi malam. Tahun depan nak pergi sianglah =)

Kniedaz said...

salam..singgah berblogwalking...^_^

Pink Mama said...

Kniedaz, salam =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin