Wednesday, March 17, 2010

Sandwich kasih sayang

Last Saturday my bff announced that anak dia dah jadi anak dara. 2 ibu ni siap berdiskusi apa nak kena bagitau to new anak dara, like she should do and what she shouldn't do, how to behave around boys....alamak stressful jugakkan nak explain kat budak yang baru masuk puberty ni.  My time will come in a few years time, yang boy tu let his father explain to him nanti.

Anak dara saya yang paling kecik ni buatkan mama dia tuna sandwich letak mayonaise and cheese. Sedappppppp........

tuna sandwich kasih sayang buatan anak dara saya


budak kecik yang menikmati sandwich buatan sendiri jugak....she insist that I take this picture =)


Nak tahu tak kenapa kami makan sandwich malam ni?.
Gas dah habis so tak boleh nak masak. Tong gas spare ada tapi I tak reti pasang. Tunggu sang suaminya tak balik-balik lagi. Jadinya makan sandwichlah kami malam ni.

2 comments:

AISYAH HANI said...

even simple dish tapi kalau ditambah dengan perasaan kasih sayang sure jadi lagi sedap...

Pink Mama said...

betul tu =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin