Sunday, March 14, 2010

Bayar hutang tag Superheroes & Mom


Thank you Superheroes & Mom for the award.

Here are the rules to accept the award :




1. Thank & link the person that gave you the award. ( dah link =)  )



2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.

Hmm...15 ya.......hmm....lets see who I want to pass it to


1.ER journey of life

2.Sweet...Sour and Juicy...that's me...pickle tickle

3.QueFamili Dot Com

4.Postcards From Malaysia

5.diari bergambar merahjamboo♥ saya

6.CeRiTeRa D'TeRaTaK SaLWaNiE

7.Ramblings of a MAD Woman!!!!

8.QueFamili Dot Com

9.KAMI in LOVE

10. akak_bieza

11. Wanita, Kecantikan dan Fesyen

12. Life Events

13. Mrs LVoe

14. Cutie Pie Lulabi

15. Si Hitam Manis's Blog

Cukup pun 15    =). Kalau sesapa yang dah buat tu rasa-rasa nak buat lagi silalah



3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award


Nanti saya free-free saya singgah bagitau ya. Kalau terbaca tu dan nama blog anda tersenarai pendek, silalah buat kalau sudi ya.


4. State 7 things about yourself.

1. Kalau nakkan sesuatu tu mesti sampai dapat. Selagi tak dapat, akan berusaha sampai dapat sebab kalau tak tak senang duduk nanti.


2. Particular about kebersihan dapur. Rimas kalau pinggan mangkuk semua tak berbasuh atau dapur kotor.

3. Bookaholic. Kena at least ada satu buku yang tengah baca at times. Walaupun tak sempat nak habis, buku tu akan diangkut kemana-mana sebab nak baca waktu senggang.

4. Suka beli accessories untuk anak perempuan dua orang tu. Tapi tiap kali beli, mesti beli 3 sebab kalau tak nanti berebut =)

5. Tiap-tiap bulan mesti tengok wayang, at least sekurang-kurangnya 2 movies.

6. Suka makan so tak ralat kalau duit banyak keluar untuk makanan.

7. Perkara yang mesti dijenguk hari-hari - facebook, YM dengan blog. Habit.

5 comments:

Cath J said...

tiap2 bulan tengok wayang yerrr... :)

besttt.... ah yg ke7 tu... paling best la... hehehehe

TK said...

Thank you..I pun suka beli accessories for my girl.

Pink Mama said...

Cath, no 7 tu kena buat hari-hari kalau tak tak sah =)

TK, bestkan beli accessories =)

lovelygift....everything u need are here said...

Akak suka makan ye? tp body maintain,apa rahsia?

Pink Mama said...

body maintain...hehehe...badan Akak ni dah berisilah Dik...hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin