Saturday, July 4, 2009

What can I say

I am a make up junkie. Cannot tahan mesti nak beli jugak dengan segeranya kalau ada barang make up yang I berkenanDSC02991 only two for today

DSC02992 Red Earth Skin Perfection All-in-oneconcealer kit and Maybelline Lasting drama gel eyeliner. Red Earth is priced at RM55. I thought of buying Shu Eumura’s concealer RM80 but by buying this I safe about RM25. Maybelline tu harga kat Guardian RM39.90 tapi disebabkan I beli kat Jusco I got 15% off.

DSC02993 this is how the inside of the Red Earth concealer. I dah try dah tu sebab dah bertanda concealer tu

DSC02994 black gel liner

Tak sabar nak menggunakan dua produk ni. Tapi tetap mengingatkan diri sendiri, kalau tak lawalah jugak jangan salahkan barang makeup. Sendiri mau ingatlah :D

2 comments:

mariahafiz said...

maria pun ada beli gel eyeliner in brown sis pink.. sukeee sgt.. sng nak pakai tp susah plak nak buang.. kene pakai makeup remover..

Pink Mama said...

Akak pun suka Maria. Senang nak applykan.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin