Wednesday, July 15, 2009

Face mask

Dari hari tu Adik dengan Abang sibuk nak face mask sebab ramai agaknya yang pakai mask dekat sekolah.
Orang pakai mask, derang pun nak pakai mask. Tapi I think it's good jugaklah dengan keadaan sekarang yang berjerebu teruk.

After a few days of harrassing me to get them a mask, finally today bagi kat budak-budak ni sorang satu.
Ha...pakai jangan tak pakai. Sampai dalam kereta pun nak dipakainya face mask tu





sempat lagi berposing ketika lampu merah. Jangan marah ya orang belakang sebab I tak langgar lampu kuning tadi. Hari ni I just so relax, tak payah ler kejar-kejar lampu isyarat tu bahaya...ehhh...tetiba jer. Kekadang tu langgar jugak lampu kuning kalau nak cepat tapi you all jangan buat macam tu ya. Kalau dah lampu kuning tu slow down. Hubby I selalu marah kalau I nak langgar lampu kuning, dia kata nak buat apalah nak cepat-cepat sangat.
Biasalah darah muda...cewaahh ...muda katanya. Betullah I'm 7 yrs younger than my hubby :)

6 comments:

Mrs LVoe said...

mata akak mmg coklat ker?

Pink Mama said...

ya Sha, mata ori tak pakai contacts pun :)

wantie said...

bagus jugak.. ngaku kalau langgar lampu kuning. he he..

wantie said...

bagus bagus.. buat buat la baik. lagipun dah nak puasa ni.

Pink Mama said...

hehehehe...wantie....kekadang tu langgarlah jugak kalau tak sabar tu :)

wantie said...

paling malas drive waktu pagi..sebab tu redah highway jer. tak ada traffic light.. he he

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin