Tuesday, July 21, 2009

Nasi lemak rendang ayam

Hari ni I keluar makan lunch dengan kawan. Alah nak koreklah ilmu tentang SLR mana-mana yang patut tu.
Anyway, sebelum ni ada orang suggest that I try nasi lemak rendang...ehhh...sedap jugaklah. Lain kali boleh makan lagi.


tunjuk tangan jer dah ler ya.dah ler kami macam boria hari ni. Dua-dua pakai serba hitam.
Dah macam cerita Man in Black pulak.
Alamak berkenannya I dengan Blacberry dia...nak beli Blackberry jugaklah...Blackberry ke...iPhone 3G ke...Blackberry ke....iPhone 3G....arghhh....dilema....dilema....you all choose please :)

4 comments:

- SiStErS 4 eVa - said...

iPhone....heheh...

Pink Mama said...

hehehe..iPhone ya...hmmm... :)

Mrs LVoe said...

ya ALLAH sedap yea nasi lemak.

sha pun xleh choose sbb 2 2 best.. tgok hubby yea cam nak iphone tp tgok ayah yea.. cam nk storm lak. sudah yea sha pkai hp lama.

Pink Mama said...

sedap Sha nasik lemak tu.

Akak pun dilema nih...nak dua2 boleh...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin