Thursday, July 16, 2009

Kisah jaket kulit

12 - 13 tahun yang lepas I bought a leather jacket. Masa tu body masih lagi size M kekadang S (sekarang jangan cakap ler...segan nak mention). Lepas beranak anak no 1, muat lagi jaket ni. Beranak no 2 pun muat lagi.
Sekali lepas beranak anak no 3 terus tak muat. Tak boleh nak zip langsung. Sedih I you sebab it's my favorite leather jacket. Sebenarnya lebih kepada saiz badan dah mengembang :)

Tapi semalam I saja jerlah gatal nak try on my leather jacket yang dah lama gantung dalam almari tu.

Guess what? MUAT!!! mak macam tak percaya...

siap boleh zip sampai atas tanpa perlu mengempiskan perut.

wahhhh...suker...suker...mungkin sebab penat sangat agaknya lately, selera makan pun kurang.

Kalau boleh hilang kg's lagi banyak ni lagi bagus :)

2 comments:

Abrahyn said...

wah, dah kurus? best tu...ehem..ape rahsianyer? :D

Pink Mama said...

rahsianya Abrahyn ialah penat dan banyak berjalan dalam ofis :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin