Sunday, July 19, 2009

Birthday party at Kedai Kopi

I received an invitation for a birthday party anak kawan kolej lama. Of couse I jump to go to the party. Nak jumpa kawan-kawan lamakan. Bila lagi.

The birthday party was at Kedai Kopi, Dataran Kemerdekaan, Shah Alam. MasyaAllah....berpusing-pusing cari tempat ni. Ditambah dengan encik husband yang degil, orang kata belakang Grand Blue Wave, ntah mana-malah dia pusing...sabarr.

IMG_1121 IMG_1125 IMG_1128 IMG_1146IMG_1159

IMG_1162 IMG_1210 IMG_1217 IMG_1253 IMG_1266 IMG_1250

bestlah jugak tempat ni, cosy. Tapi rasa tak sesuai bawak budak-budak kalau unsupervised sebab ada a small pond kat tengah2 tu. Risau jer ada anak orang jatuh dalam tu especially kalau budak bangsa yang suka benar nak pergi ke gigi pond tu. Seriau mak...

My children had fun at the party. I had fun chit-chatting with my friends. Rasa macam sekejapnya masa past. I guess when you're having fun, time flies.

2 comments:

Mama Mya said...

salam..

sonotnye birthday party at kedai kopi... sure meriah kan kan kan

Pink Mama said...

Mama Mya, memang meriah tapi I tak sedar what's happening around me sebab sibuk sembang :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin