Tuesday, July 28, 2009

Sigh!!


tengah geram dengan collegue office yang tersangat arrogantnya.
I dah humbly apologize walaupun both parties are actually at fault tapi masih nak tunjuk lagak.
My hubby said I shouldn't have apologize tapi I ni masih lagi berbudi pekerti tak nak bermasam muka dengan orang lama-lama. I learn my lesson, not to be too nice to people so that they wouldn't take advantage of my kindness.

7 comments:

Mrs LVoe said...

let it be kak.. kita dh minta maaf tp org tu nk bmusuh biarkn dia.. org tu yg ade attitude problem

Pink Mama said...

geram sgt Sha. Rasa mcm tak berbaloi mintak maaf =(

Jade said...

la kak.. saya pun ada alami benda yg sama.. tp susah nk luah perasaan sbb dk2 opis suma tau FB & blog saya..

tensi..

Pink Mama said...

Jade, Akak dah tak kira sebab tension sangat.

Pink Mama said...
This comment has been removed by the author.
akak_bieza said...

geram jgn engkau geram..*nyanyi skit*

moh kita reramai gi lepuk dia =)

Pink Mama said...

jom Kak kita pi lepuk dia

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin