Wednesday, November 10, 2010

Beli baju online


Lawa tak sweater hijau tu? Lawa tak?

I dah beli online sebab dalam gambar lawanya sekali bila sampai......alahai dah macam nak menyambut krismaslah pulak rupanya. Krismas lama lagi ...bulan depan nun. Terus sangkut belakang kerusi buat back up kalau-kalau ada hari yang terlupa bawak sweater pergi kerja.

Ni yang kekadang malas ni nak beli baju online ni. Nak kena pi tengok and feel sendiri gak baru best.

Korang macamana....suka membeli online jugak ke?

6 comments:

nasazfrog... said...

ada kak suatu ketika dulu, kat gambar mmg nampak cam cantik, tp bile sampai. uhh tak sanggup nak pakai, kain tak cun tak serap peluh.. huhu. pasni pun nak kena berhati2 gak, tgk pattern la kak.... tp lg syok beli sendiri je kan...

MommyCT said...

i pun penah kena... dlm gambar cantik, sekali dapat teruk sgt kualiti kain dan jahitan.

Tapi tak serik jugak...baru2 ni beli jailbird maxi dress....konfiden sbb rega murah so dah agak kualiti konfem so-so kan. So itu takde hal la kan..sekali dah terai agak kureng panjang dlm 1 ke 2 inci....dah nak kena alter tambah kain lace ke hapa bg labuh..tak suka nampak atas buku lali.

I salu tergoda sebab gambar yg cantik dan rega yg murah...haihhh

Pink Mama said...

Nasazfrog & MommyCt, kira tengok nasiblah kot kalau dapat barang yang ok atau tidak.

Apa-apa pun selamat bershopping =)

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said...

sama la, saya selalu tergoda shopping online nih. fesyen baju korea mmg saya suka sgt2. Tp kena tgok betul2 dulu.. kdg2 saiz kecik sgt pasti jenis kain nk kena teliti btul2 dulu. Tapi kalau saya dah start bshopping baju korea nih mmg berhantu oohhh bukan selai, berlai2 daku sebat skali gus..huhu

kutak jinggong said...

suka shopping online tapi tidak akan sekali2 beli kalo seller tunjuk gambar katalog jer. Nampak gambar real tangkap sendiri by seller baru puas hati..So far puas hati ngan semua barang yg dibeli..

Pink Mama said...

wahh ramai jugak yang suka membeli online ya =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin