Friday, November 12, 2010

Miss You Much

Khidmat masyarakat nak bagitau yang Jusco bagi 15% discount from 11-15 November ni for Jusco card member.

Tadi jer I dah merembat 2 helai seluar kerja. =)

Nak beli kasut macam ingat-ingatlah bulan ni dah beli sepasang....insap-insaplah...

Anyway, happy weekend.....

"miss you much"

(phrase ni pulak duk melekat sebab tengok Ugly Betty hari tu, si Matt duk sibuk cakap 'miss you much' kat Betty =P)


2 comments:

NaniRostam said...

Miss you too.


Wah baguih kalau dah insap nuuu.....

Tiqatiqah Halim said...

Sale lagi..
Nasib baik duk KB time nie..Kalu x harus g...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin