Tuesday, November 2, 2010

Kueyteow Doli

Pernah dengar tak kueyteow Doli? Famous in Taiping ya....
Lama dah dengar pasal Doli ni pastu ada orang kata nak bawak makan kueyteow kat Doli tapi tak bawak-bawak jugak.
Semalam lapar punya pasal trylah jengah kat Doli. I have to warn you guys that parking a bit perit disitu sebab parking space limited.

Kat mana?

located dekat dengan station minyak Caltex (Caltex ke? rasanyalah kalau tak silap). Satu row dengan Brunsfield TTDI.

Doli ni pernah keluar kat Jalan-jalan Cari Makan.


nak tunjuk jugak Blackberry kesayangan. Melekat jer tangan sebab senang nak tengok twitter & fb plus senang nak gossip dengan rakan sedarjah hehe....


list harganya. Kueyteow special RM10 ya.

Kueyteow biasa saya ni RM5.50

Order dua pinggan. Dua-dua pinggan licin habis.

Verdict = kena pi try sendiri.

2 comments:

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said...

macam best je sis.. kena la kot dgn harga dia ;))

Pink Mama said...

nanti Akak nak try sepinggan RM10 tu lah nak rasa apa yang special benarnya.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin