Thursday, January 28, 2010

Serious menyampah

1- bila bukak katalog Watson ni rasa macam nak beli macam-macam pastu tak guna

2- bila client call pastu terus nak jerit-jerit kat kita. Tak reti ke nak berbudi bahasa sikit. Dah rupa macam guru besar.

3- bila sakit gigi ni tak baik-baik. Yang tu serious menyampah.

Tau korang pun menyampah I duk mengomel pasal sakit gigi nikan. Dengar jerlah ya sebab tension giler sakit gigi ni.

ehh...ada satu lagi..

4- bila gambar tak reti-reti nak rotate...ngehh`

2 comments:

honeylanz said...

mcm2 ada ldm katalog tu kan ;)

Pink Mama said...

itulah...macam2 ada. Tergoda dibuatnya.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin