Thursday, January 14, 2010

Al-Fatihah

Terima Kasih semua atas ucapan takziah.
My MIL meninggal sudden sangat. Baru hujung minggu ni bercadang nak pergi jumpa dia.
Tapi apa nak dikata ajal maut ketentuan Tuhan.

Malam semalam I tengok jenazah, I tak rasa apa lagi
Masa mandikan jenazah pun I still tak rasa apa lagi
Tapi bila jenazah sedang dikapankan, airmata mencurah-curah.
That's when the reality hit me that she's gone.

Al-Fatihah.
Semoga roh ibu mertuaku berada bersama golongan orang yang beriman.

Terima Kasih semua atas ucapan takziah dari kami sekeluarga.

9 comments:

zarin said...

al- fatihah..takziah utk u n family

*gorjesmum* said...

alfatihah n salam takziah..semoga roh arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman..amin

Nana said...

Al-Fatihah .. takziah untuk you and your family. Hope Allah bless you with the strength to go through this arduous times.

Yatie said...

al fatihah..dan takziah untuk u and family.

yatie, sawanila.com

Lea Shmea said...

condolences to u & family. al fatihah.

lovelygift....everything u need are here said...

Al-Fatihah....moga rohnya ditempatkan dikalangan org2 yang beriman..amin...

akak_bieza said...

akak dan kengkawan terkejut sgt. tak pulak ingat ayu ada bagi tau MIL sakit kea apa. anyway redho jea. itu ketentuanNya.

al-fatihah..

semoga rohnya dicucuri rahmat..

Yours Truly said...

Al-Fatihah and salam takziah to you and family.

:: vErde+hAzizi :: said...

alfatihah...
sorry to hear bout this babe...
moga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin