Monday, January 11, 2010

Kalau suka excitement naik Mt. Machingcang

Rugi kalau pergi Langkawi tapi tak naik cable car at Mt Machingchang (betul ke spelling ni?). Jangan lupa tunjuk your MyKad sebab dapat diskaun. Jangan jadi macam my hubby yang tak jumpa mana Mykad dia, so dia kena bayar full amount on the cable car. Nak tau Mykad dia kat mana...hehehehe...rupa-rupanya ada dalam henbeg I. Mati-mati dia dia ingat tertinggal dalam kereta kat jeti Kuala Kedah. Bini dia sengeh jerlah.....hehehehe.



IMG_5891

IMG_5895

Gayat giler ok naik cable car ni. Kalau tengok atas pun seram,. tengok bawah lagi seram. Tinggi giler tu.

IMG_5913

IMG_5951

The view from up there is spectacular

IMG_5966

Ni jambatan gantung. Nak ke jambatan gantung ni kena mendaki anak tangga. Pancit mak ok sebab banyak giler anak tangga tu + dah lama tak excersice.

IMG_6012

IMG_6011

IMG_6033

See tinggi tu...

IMG_6055

Lagi satu nak pesan kalau naik atas tu, jangan lupa bawak sweater sebab bila dah menghala petang tu sejuk jugaklah kat atas tu.

IMG_6058

pasangan lomantik, anak dan bapak

IMG_6083

IMG_6098

IMG_6129

Tak leh nak cerita panjang lagi. Hubby tercinta dah sampai nak keluar lunch. Bye.

2 comments:

Daisy said...

yeah~ cool
interesting n hope to climb
someday lar..
tringat i ade proposed a biznes for u subject there..hahhah.. lol

Pink Mama said...

Daisy, pergilah naik besttttt =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin