Thursday, October 30, 2014

New boss nak datang =(

Rasa macam nak demam pagi ni baca email dari boss baru punya meeting/discussion outcome. Everytime ada boss baru mesti ada macam-macam changes nak buat. Nak muntah rasanya. Dahlah tu boss baru ni macam ambitious sangat nak buat macam-macam. Terus rasa macam nak resign. Anyway meroyan pun tak guna sebab kita ni mentimun. Timun yang makan gaji so better shut up and buckle up I guess. =/

So the new head is coming to my branch petang ni. I think I better clean up my place. Tapi tak boleh buat apa sangat pun kot sebab tempat I ni bersepah dengan kotak. Dah jadi macam island.

Lari mood ke laut hari ni. Malasnya. But I guess I better not judge him before I see him this evening. *Pray for a nice boss like my previous boss*. My previous boss baik okay. Kalau dia keluar lunch siap call tanya nak buah apa-apa tak dia nak belikan. Kadang-kadang tu siap bagi duit suruh kitaorang beli Starbucks. Balik dari holiday mesti ada ole-ole. Ada sekali tu wife dia siap belikan kitaorang tudung from Bandung. Mana nak dapat boss macam tu wehhhh....

So semalam I masak ikan bersambal. Saja jer bagi sambal tu lebih makan dengan balance kuah kari hari tu. Sodap....kalau orang lalu pun tak pandang okay.



blendkan aje bawang merah, putih dan cili hidup. Goreng sampai keluar minyak.
Kena pulak ikan bawal, memang yum sangatlah.

3 comments:

mama maman aka yana said...

DAPNYER.. HEHE

Lynn Hamzah said...

good luck yer mengadap boss baru...

Pink Mama said...

Thank you Yana & Lynn =D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin