Tuesday, December 29, 2009

Siakap halia idaman harijadi

Malam sambung lagi sessi makan besar. Since orang yang menyambut harijadi tu cakap dia nak makan Siakap, maka fine mari kita cari Siakap.

Pusing-pusing area rumah, tak ada yang menarik. Last-last dah berapa kali tawaf Kota Damansara tu, teringat restoran yang kamik pernah bukak puasa dulu kat Mutiara Damansara. Nama kedai makan tu Idaman. Kedai makan ni terletak kat koner.

Kalau nak pergi kedai ni, guna jalan nak pergi The Curve tu tapi masuk ke kawasan perumahan Mutiara Damansara. Kedai makan ni kat kawasan kedai-kedai dalam kawasan perumahan Mutiara Damansara. I really sucks at giving directions….sorry.

IMG_1036

IMG_1038

siakap masak halia. Besar ikan ni tapi memang puaslah makan. Ikan siakap RM33.

IMG_1039

My baby eats vege….good girl

IMG_1040

IMG_1041

 Siakap and sup tulang….sedap. Although sup tulang kat Santai lagi feel rasanya. See Kakak bertambah-tambah.

IMG_1043

makan sambil tengok Arsenal lawan Ashton Villa. Suddenly I heart Fabergas…..ohhh……Fabergas.

Satu hari semalam makan heavy…..ni nak pergi holiday lagi ni sah-sah makan-makan session lagi ni. Bila nak diet ni.

6 comments:

zella said...

besarnyer ikan...
=)

Aini said...

sedap-sedap. Nyum2.. =)

Aidi-Safuan said...

wah..meriah gler makan.nak makan gak!

Pink Mama said...

Zella, ha'ah terorder yang besar

Aini, sedappp...

Aidi, meh Akak belanja

Erabme said...

nnt kita blk mesia, blhlah k.ayu bwk g mkn d cna. k?

Pink Mama said...

Boleh sajaaaa...tadi Kak Reen YM kak Ayu =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin