Wednesday, December 2, 2009

Sakit tekak dan sale kedai tudung

My throat perit giler ni. Badan pun sakit-sakit. Mungkinkah tonsil I membengkak balik macam 2 tahun lepas. Harap-harap taklah sebab tak nak berulang alik pergi hospital untuk 3 hari semata-mata nak masukkan ubat. Mesti korang tanya kenapa tak duduk terus kat hospital tu kan. Jawapannya ialah kerana my dearest hubby tak nak temankan. Sampai hati dia kan, dia kata duduk hospital boring. Dia sanggup drive I hari-hari pergi hospital for my daily dosage of medicine daripada kena duduk kat hospital tu.

Sakit-sakit tekak pun degil nak makan ais krim.

 IMG_0850

It tasted funny at first, tapi lama-lama makan ada rasa kacang.

Lain kali nak beli flavor lain pulak.

IMG_0847

Khas untuk peminat tudung Ariani. Ariani sale besar-besaran tu katanya. Tapi I pun tak singgah lagi jenguk. Mood nak beli tudung Ariani tak datang lagi. Nanti bila mood sampai I akan singgah. Tengah gila pakai selendang panjang macam-macam corak sekarang instead of tudung sarung jer ni.

Nak pergi minum air masaklah…..aghhhh…..tekak perit…..

4 comments:

sisdee said...

kat kl je ke ek...besnya hehehehe..nnt2 nk gak le tgk kat jb nie..mcm tak dgr pun ada sales (ke aku tak tau) :(

zarin said...

sale ye? kena pegi ni
terbalik pulak kita nih...i pulak dah boring pakai selendang panjang color2 ni..tgh gia pakai tudung sarung je :D

Marisa said...

mmg ariani sale gila2. budak ofis ni ha berkali2 dah pi.... gila beli printed... buy 1 free 1....

Pink Mama said...

Balik karang kena pergi jugaklah tengok sale Ariani ni

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin