Wednesday, December 2, 2009

Perempuan ini tak makan taukeh….

 

Oppsss….bukan.

Perempuan ni tak makan taugeh.

Potong stim okay bila soto yang sedap penuh dengan taugeh. Terus tutup selera. Kacang goreng sedap, ayam sedap, bergedil pun best tapi tak suka ada banyak taugeh. Tapi pelik kalau taugeh goreng kat teppanyaki tu makan pulak. Maybe sebab taugeh tu rangup agaknya.

IMG_0833

taugeh tolak tepi tetapi dalam mangkuk banyak lagi….hu hu…benciiiiiiii.

Lupa nak bagitau tu lunch semalam kat Village Park Damansara Utama. Kedai femes dengan Nasi Lemak Ayam Goreng tu.

IMG_0834

 Double Decker Chicken Cracker yang addictive. Makan tak boleh stop….tangan asyik menyeluk jer dalam paket tu makan non-stop. Tak pedulilah bos dengar bunyik kerap keruk I mengunyah sebab I dah rasuah dia sepeket jugak……  =D

5 comments:

- SiStEr2SiStErS - said...

sy pon x suke toge..kite leh geng ar kak...

Pink Mama said...

ada gang...yayyy....=)

*gorjesmum* said...

i pon tak suke especially kalo tak buang montot togeh tu hehehe

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhh i love sotooooooooooooooo!
one of my fav dush..tp klo tkde taugeh tue pon actually i tak kesah :)
as long ade sambal kicap tue

Pink Mama said...

Gorjesmum, kalau taugeh tak buang momtot memang sah-sah I tak makan.

Verde, soto my favorite too minus the taugehlah =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin