Thursday, March 24, 2011

Tak ada birthday party di Zoo Negara

Actually semalam is my 18 ++ (plus banyak sikit tau) birthday. So no big celebration pun...tak ada birthday party yang bertemakan fairy princess atau superheros =P
Itu pun nasib baiklah pagi-pagi lagi my mum dah talipon wish me birthday and cakap suruh datang rumah dia malam sebab dia nak masak spaghetti.

I guess when you get older you don't get any birthday gift or even get to blow candles (banyak candle kena blow kalau tak) on your birthday cake. Tapi tak per birthday Kakak is coming soon, nanti Mama blow kek dengan Kakak ya ;)



Here's my small family bday party
Gambar blur hehehe sebab Abang tak reti ambik gambar guna flash. Setting tak betullah tu.



my niece nak bertukar jadi halimunan =P
This little girl pantang nampak camera, mesti posing.







spaghetti berkuah and kuih muih



my poor baby girl is sick. Panas badan dia semalam. Tu yang muka monyok jer tu. So hari ni dia tak pergi sekolah....sukalah tu.
Sebenarnya dia demam sebab takut cikgu rotan kalau tak boleh jawap kuiz matematik.
I ingat lagi dulu masa form 5, Add maths paper I pernah dapat markah 7/100.  Betul punya bengap subjek Add Maths. Last-last drop paper add maths for SPM sebab awal-awal dah tahu sure kantoi punya.

My cousin brother dapat 6A,2B and a C for SPM. Not bad jugaklah.
Kepada yang baru dapat result SPM tu....amacam?








Comel tak my nieces? Dah macam anak orang Indonesia. =P




I have shaky hand too =$
I guess it runs in the family =P

My birthday wish is world peace and semoga I'll be a better person dunia akhirat. Menjadi insan yang sentiasa bersyukur, merendah diri dan bersederhana dalam segala-gala perbuatan. Semoga Allah murah rezeki kami dan diberikan kesihatan yang baik berpanjangan.

Amin.




- Posted using BlogPress from my iPad

10 comments:

TK said...

Happy Birthday dear!

Pink Mama said...

Thank you TK =)

biruVSpink said...

happy besday sis ;-)

Pink Mama said...

Terima Kasih dik =)

mar!ahaf!z said...

happy birthday sis.. :)
march baby yeah? sama ngan my hubby..
dpt pressie apa?

Pink Mama said...

Thank you Maria. Tak dapat hadiah ='(

Jengah Jepun said...
This comment has been removed by the author.
zatil said...

True...world peace..for the sake of our children..:)

meenyusuf said...

Happy Birthday dearie..sorry lambat..Semoga bertambah comey lagi..Now pon dah comey :)

Pink Mama said...

Thank you Meen =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin