Wednesday, March 23, 2011

Busy mengreply



Tangan saya hari ni busy reply wishes kat facebook

Dah macam artis rupanya hari ni.

My mom talipon dia kata malam ni dia nak masak spaghetti suh dia suruh datang rumah.

So I demand dengan adik I, yang I want red velvet cake =P

6 comments:

koordinator said...

hi..i ni silent reader u. seriously, i suka dgn cara u. even dah ada dua anak maintain je kulit n penampilan u. may Allah bless u

zatil said...

PM hepi bday..may ur wishes come true:)

Pink Mama said...

Koordinator, terima kasih. Anak I tiga =)

Zatil, Thank you dear =)

koordinator said...

bahhah..sorry.sbb yang gurls tu muka hampir sama n baru hinggap kat blog u. sorry okey

syida shedot said...

Akak pink yang cantik,

Happy birthday!!! Semoga success selalu dan dimewahkan rezeki!!

Pink Mama said...

Syida, terima kasih =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin