Friday, March 11, 2011

Shihlin Taiwan Street Snacks

First time sebenarnya last week I makan at Shihlin Taiwan Street Snacks. First time jugak makan makanan Taiwan. Makanan Japanese and Korean dah biasa sangat dah.
Ini pun my collegue yang ajak makan kat sini. It's Halal....jangan risau.


so I ate the famous Oyster Mee Sua (RM6)
Although mine was more chicken than oyster. Saja jer mintak ayam lebih.
it taste like mee sua letak kicap and cuka. Macam tu lah kot according to my taste bud. So I don't really like it.

Tapi ubi keledek goreng dia sedap sangat. Tak ingat apa ntah namanya.

sambil-sambil makan boleh baca majalah. They have the latest magazine tau.

 
So kalau rasa nak makan Taiwan street food it's located at

Lot S54 (2nd Floor), 1 Utama Shopping Centre (Old Wing), close to Tanjung Golden Village cinema.

4 comments:

Yours Truly said...

sedap tak?

- SiStEr2SiStErS - said...

try x XXL Chicken die? sedap ;-)

Pink Mama said...

YT, oyster mee sua tu rasa a bit peliklah. Nanti nak try makanan lain pulak.

S2S, tu lah kawan Akak kata XXL Chicken tu sedap

Khadijah Nas said...

mak aihh kakak pink, macam sedap je.. tringin nya nak try makan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin