Tuesday, March 15, 2011

Nasi daun pisang

Where do we go if we want to eat banana leaf rice?
Kanna Curry Houselah in PJ Seksyen 17

Wah....wah...wah minggu lepas kami sudah pergi Kanna-lah for nasi daun pisang.
Lama dah tak makan nasi daun pisang ni. Perghhh shioklah.




jangan tanya mana Kanna CH ni cause all I know is that it's near bulatan Rothman
 

ahh budak ni ponteng sekolah minggu lepas.
Oh yeah tempat-tempat makan macam ni jer yang kita akan tengok 1 Malaysia. Semua bangsa makan. There was this 3 sekawan yang datang makan that afternoon, betul2 1Malaysia sebab 1 Melayu, 1 Cina and 1 India.

Marilah kita ber 1Malaysia di Kanna =)

Before, I pernah jugak ternampak Hans Isaac makan sini....hensem u.

kucing ada dimana-mana. I think my kids are cats magnet

I choose to eat the fried chicken and the hubby chooses fish

boleh pilih curry apa nak and what kind of vege yang you nak jugak

they'll leave the curry on your table....senduk sendirilah kuah

this is my rice and lauk. Plus I gatal ambik sambal udang.

Licin....sedapppppp!

Bil datang kasi bayarlah.

0 sweeties said what's on their mind:

Blog Widget by LinkWithin
 
design by suckmylolly.com