Friday, March 18, 2011

Salam Jumaat

 Salam Jumaat semua.

Semalam and hari ni I ambik annual leave. Although cuti sekolah we have no plans to go anywhere accept for the nearest mall which is either One Utama or the Curve.

Semalam keluar beli rechargeable battery for my speedlite and ingat nak tengok movie Rango tapi tiket pulak habis. Biasalahkan kalau cuti sekolah ni. So hari ni we book online the tickets awal-awal lagi. Lepas solat Jumaat ni we're off to watch the movie.

Ingat nak bawak the kids to Kuala Gandah to the elephant sanctuary tapi dengar hari tu ada gajah mengamuk sampai ada orang patah kaki kena pijak dengan gajah nampaknya kansellah nampaknya.


Since #TheWheels ada promo sekarang RM15 instead of RM50 for 2 Skaters for 3 Hours I think maybe we'll bring the kids there. Lagipun I know my daughter love skates.

I nak pergi solat zohor dah. So I'll tell you later insyaallah if cerita Rango tu best atau tidak.

Bye!

2 comments:

zatil said...

PM, I pernah pergi Kuala Gandah tu..eeerrr..biasa jer..takut juga pasal gajah ngamuk tu..better g Melaka A'famosa tgk gajah perform :)

Pink Mama said...

itulah teringin I nak pergi Kuala Gandah tapi seram pulak dengar macam2 cerita. A'famosa pun best jugakkan. =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin