Thursday, March 3, 2011

Kelab photography sekolah

My son every Saturday ada kelab photography. Itu pun kena paksa dengan mak bapak dia....kami sungguh kejam hahaha. Mak bapak yang minat photography dengan anak-anak semua sekali pun kena paksa. At least bila derang ada skill, one day they can make use of it.

All these photos below taken by Abang last Saturday untuk kelab photography dia. Last week derang belajar rule of third.






Not bad rite for photos taken using only Canon Cybershot. Kejamkan mak dia tak kasi pinjam Canon DSLR dia. Nanti Ayah dia plan nak belikan dia sebijik DSLR sendiri bila dia dah terrer sikit. I pickup some skills and tips too sebab bila dia balik dari sekolah he will teach me what he has learn. Baguskan....free photography lesson =)

3 comments:

zatil said...

Bes! Bebudak otak mcm span..senang nak terima benda2 baru ni esp boy..cepat tangkap..good for him!

CathJ said...

wah best nyer... my boy pun minat kat photography ni... tapi tak tau lah ready ke tidak nak attend class2... ^_^

Pink Mama said...

Zatil & CathJ, betul boys benda2 macam ni derang sukalah kan. Anyway dia masuk class, I pun dapat belajar sama =D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin