Thursday, January 27, 2011

Demam and Tipah Tertipu

Started my Thursday morning will bringing Kakak to the clinic. Budak tu muntah a few times. Turn out dia demam and tonsil dia bengkak.Paling tak syoknya doktor kasi Kakak semua ubat pil sebab doktor kata dia dah besar. My daughter is 11 this year....I duk ingat dia 10 lagi. Cepatnya anak saya membesar. So Kakak is now at her grandparents house. Biar Atok dengan Nenek dia pamper cucu kesayangan derang. Dulu masa dia kecik budak ni payah sungguh nak ajak balik rumah sebab dia nak tido bawah ketiak Atok dengan Nenek dia, kalau tak pun Mak Ngah dia...sampai siap I merajuk-merajuklah sebab anak tak nak balik rumah. Now nak suruh duduk rumah grandparents dia payahlah pulak.

Talk about the power of makeup. Tengoklah gambar minah kat bawah ni

cun kan...

tapi kalau remove all the makeup

the title of the email I got was 'After remove makeup her bf cries'....
kalau macam ni bukan jer boyfriend dia yang cry...I pun boleh meraung macam ni.
Lain gila tu.....boleh jadi kes tipah tertipu you


Alritelah nak sambung buat kerja....happy Thursday peeps. Tomorrow dah Jumaat =)

5 comments:

zatil said...

ermm dah besar ur dotter..hope she gets well soon!!

Pink Mama said...

Thank you dear =)

nasazfrog... said...

perghh ketara gile kak... tu la makeup tu mmg boleh menipu,, pengsan tgk yag ori face dia.. hehehe.. :)

Pink Mama said...

Siang lawa, sekali malam....mau terkejut tengokkan hehehe

cc said...

OMG! serius lainnnnn gilosss. esp tang mata. how after make up mata dia blh besar? no make up sepet xde kelopak langsung (tgk mata sndr..pun sepet..uhuks)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin