Wednesday, February 17, 2010

Seafood at Jeram Kuala Selangor

My husband sometimes is so unpredictable.Hari Isnin lepas tetiba dia ajak pergi checkout Seafood kat Jeram. Jeram tu dekat Kuala Selangor. I ok jer as long as I dont have to drive there, I'm fine. Bawaklah pergi mana-mana....London pun boleh.


I baru tau Kuala Selangor tu rupanya tepi laut. Tapi panas giler angin kat Kuala Selangor ni. Tak adalah rasa nak berpiknik-piknik sebab air laut dia kotor and pantai pun tak bersih.

Tempat makan yang kami cari ni, namanya Restoran Aroma Ikan Bakar. Bestlah sebab tepi pantai. Sambil makan sambil menikmati pemandangan laut. Pukul 5 dah bukak dah tempat ni. Kalau rasa nak beromantik sambil tengok sunset, pergi makan around pukul 6. Toilet bersih and ada surau untuk solat.

Makanan laut boleh kata variety jugak. Pilih sendiri the seafood and suruh derang masak apa yang you nak makan. Sesuai kalau nak pergi makan ramai-ramai dengan family or friends sebab tempat dia luas. Tapi kalau datang awal boleh duduk kat area jeti dia lagi best.

Kalau nak tau details tempat ni nanti I try google tengok ada tak. Not bad jugaklah and the price is reasonable.


IMG_7923IMG_7924

IMG_8027

IMG_8031

IMG_8075

I love you too Baby

IMG_8081

IMG_8083

IMG_1421

Pilihlah ya semua fresh-fresh

Lain kali datang plan nak bawak my whole family pulak. Jauh sikit tak apa, asalkan semua orang bahagia =D

7 comments:

ijad said...

cantik foto...saya ambil satu boleh ke..

Pink Mama said...

sure boleh...=)

Erabme said...

mcm kat muara port klang gak eh... mmc nie, jika blk ijok blhlah mntk abah bwk ke cna...

TK said...

I org Selangor tapi x pnah sampai pun ke Jeram.First time tgok gambar kat Jeram ni.. Ada ramai kengkawan sekolah dulu berasal dr sini but I have no idea where it is...

Pink Mama said...

Esza, pergi jangan tak pergi.

TK, I pun first time sampai situ

superheroes' mom said...

seafood!!!! yums!!

Pink Mama said...

yup...and cheap =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin