Monday, February 15, 2010

Gambang Waterpark

You all pernah dengar tak Bukit Gambang Resort City?. I pun tak pernah sebelum ni. Tapi semalam we decide to go there. It took 3 hours untuk sampai.

How to get there?. Korang google jerlah sendiri. I tak reti nak explain macamana. But the traffic was like crazy yesterday. Ramai sangat orang semalam, nak beli tiket beratur panjang gila.

Gambang Waterpark ni baru bukak rasanya. Tapi not badlah sebab banyak aktiviti boleh buat kat sini. Entrance fee untuk adult RM19.90 and kids RM12.90

Tiring but fun day. The only thing that sucks is that outside food tak boleh bawak masuk so bila nak beli makanan kat dalam theme park tu beratur panjang gila. I dah sampai mengamuk-mengamuk sebab lapar semalam. End up we went home at 4pm. Lupa nak bagitau on public holidays the park open from 10 am to 6pm.

IMG_1378

IMG_1379

IMG_7757

IMG_7739

IMG_7770

IMG_7788

IMG_7787

IMG_7803

IMG_7820

IMG_7873

IMG_7870

IMG_7726

What a great anniversary day yesterday but my day didn’t end there. There’s more =)

3 comments:

Ery Farieha said...

wahhh
entry pun murah
mcm beshh
nak g sunway tp x gi2 lg
pasal mahal sgt
huhuh

Pink Mama said...

Ery, murahlah jugak tapinya tempatnya jauh dekat2 dengan Kuantan

Si Hitam Manis said...

terer la pink mama.
i org kuantan pun tak sampai sana lagi...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin