Saturday, February 13, 2010

I know what I did yesterday

Where was I yesterday?.

Karaoke @ Redbox The Curve bebeh with my besties singing my lungs out. Nyanyi tak ingat dunia walaupun suara masing-masing kalau Awie atau Ella dengar mau pengsan.

DSC03858

IMG_1332

I didn't take any pictures of the buffet spread tapi puas hatilah jugak. Makan udang and ketam banyak-banyak baru berbaloi. Puas hatilah jugak.

DSC03886

Pompuan ni nyanyi sampai duduk berdiri atas kerusi penuh perasaan

IMG_1339

Lagu yang paling kitaorang suka lagu Rossa Hey Ladies. Feeling habislah konon nyanyi lagu tu

IMG_1343

Pompuan yang sorang ni, semalam janji nak karaoke dengan kitaorang. Last-last bf dia call terus kitaorang kena dump. Tak perlah orang tengah hangat bercinta. Kitaorang 2 pun on jer buat konsert syok sendiri dalam bilik tu.

DSC03880

licinnnn….bestt

DSC03879

lagu wajib….Zombie….Zombie….Zombie…ehh…ehhh…

Lepas melalak terus suara tukar jadi macam suara jantan garau giler. Tapi tak per yang penting masing-masing dah lepaskan stress and happy giler. Sampaikan dah habis time pun rasa macam tak cukup lagi tu.

Lain kali kitaorang plan nak gi berdua jer karaoke. Hubby I tu tak nak gi karaoke dengan I sebab dia takut I gelakkan dia. Kalau dia nyanyi pun lagu rock kapak jer.

Anyway, wishing all those celebrating Chinese New Year

GONG XI FA CHAI

4 comments:

noor afzan said...

saya penah gi..
best layan..

Aidi-Safuan said...

amboih...seronoknyer makan ngan karok. meriah sakan jer dalam picture nih. :)

Pink Mama said...

best layan karaoke ni. Lepas stress

Erabme said...

lagu zombie kira lagu kebangsaan la iya... hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin