Thursday, February 25, 2010

Jalan-jalan...makan-makan bersama yang baru terjebak

Tajuk sikit punya ya....jangan takut. Ini tidak membabitkan aktiviti-aktiviti yang tidak sihat.
Jumpa minah ini at The Curve. I have managed to convert her to an iPhone user...hehehe.
Minah tu dah dapat iPhone dia apalagi, terover excitedlah nak membeli car chargerlah, casing untuk iPhone dia ler. Mula-mula suggest to her pergi Low Yatt beli barang-barang tu semua sebab Low Yatt murah tapi ada satu kedai IT kat Cineleisure tu pun ada jugak jual barang-barang for iPhone. So yesterday, the two of us apalagi menggediklah pergi sana.

Cantik sangat pemandangan malam kat Cineleisure ni. Tapi ambik gambar dengan iPhone I ni goyang-goyanglah pulak.

Sessi memilih sedang dijalankan. She end up with a red color casing..cantik warna merah


then we had dinner at Little Penang Cafe sambil cuci mata tengok couples dating. Fuhh...macam-macam orang ada...interesting giler tengok orang

ABC and Char kueyteow for me


malam ni lepak lagi kot tapi tak tau kat mana =)

Syok lepak dengan girls only ni jer. Gossip session, makan-makan, cuci mata tengok orang lalu lalang...memang stress freelah.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin