Wednesday, February 3, 2010

The missing cat

Nak tahu sapa buah hati suami saya?


IMG_6729

ha....ni lah dia. Balik kerja bukannya cari wife dia dulu tapi cari buah hati dia ni dulu. Puas ler kucing ni kena timang semua.

Nak jadi cerita, last week I keluar sidai kain pastu I tak tutup pintu balik. Kucing kesayangan hubby I ni dah keluar dan tak balik-balik for two days.

Memang sebijik macam mak kucing kehilangan anak jadinya suami saya tu. Sanggup tu dia pergi skodeng rumah neighbor malam-malam sebab dia macam ternampak our cat kat rumah neighbor tu. Tak ada kerja sungguh.

Hi and low jugaklah dia cari kucing dia. Nasib baiklah petang Ahad tu, Abang balik dari main bola dia ternampak kucing ayah dia tepi padang. Terus dia bawak balik.

Kesimpulannya, lain kali beli kolar tag kucing tu, letak sekali GPS tracker....senang nak cari...hehehe

7 comments:

My Life My World said...

Nak tanya sikit ni, jangan marah ek, ada tak rasa "biarlah kucing tu hilang untuk selama-lama nyer" ... hehehe

Pink Mama said...

actuallykan.....jangan bagitau suami saya ya....memang ada...hahahaha

TK said...

Mmglah risau bila hilang kucing..especially kalau kita sayang sgt.. Last year my cats 2 ekor skali mati. Satu keluarga nangis. Anak I nak buat pengkebumian besar2 an..

Yours Truly said...

Betul sedih tau! Last May 09 hubby brought back a stray cat...kesian katanya...unfortunately the cat dah 1 month missing...sedih we all anak beranak.

Pink Mama said...

TK & YT, my husband macam mandi tak basah, makan tak lalulah kucing dia hilang. Sianlah pulak menengoknya.

:: vErde+hAzizi :: said...

nie mesti gune lense baru kan kan kannnnn...
hehehhehehhehhe....muke cinta hati yg menjadi bahan uji kaji, mmg puas hati! :D

Pink Mama said...

Verde dear...hehehe...betullll =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin