Tuesday, February 9, 2010

Niece’s majlis cukur jambul

Last Saturday adik I buat majlis ckur jambul untuk baby dia. Kakak dia yang bertuah ni datang tunjuk diri almost pukul 12. Datang makan saja =D
Tetamu VIP nak buat macamana...hehehe

IMG_7404

majlis cukur jambul tak attend sebab mak I suh datang pukul 12. Majlis ni pun buat kat rumah mertua dia, not at our parents house.

IMG_7415

my 5 months old niece



IMG_7421

makanan was superb. Caterer biasa yang orang TTDI akan ambik. Mostly kalau pergi kenduri kat area TTDI ni memang akan ambik caterer ni ler sebab memang sedap.

IMG_7456

daging salai masak lemak yang tak tahan tu....perhhh...terbaikkkk

IMG_7527



IMG_7485



IMG_7481

Mama Long and her cute anak buah. Anak buah cute ikut mak sedara dialahkan....alah bagilah chance perasan sekali sekala =))

IMG_7533

geramnya nengok budak kecik ni sebab montelllll....

IMG_7540

door gift...payung dalam can and a few more stuff. Comel giler payung tu sebab gambar hello kitty. Alamak I rasa I dah berjangkit penyakit hello kitty lah.

Semalam I ratah lagi daging salai masak lemak tu....sedappppp...

5 comments:

superheroes' mom said...

comel nye your niece.... mak sedara dah memang sah sah la kan... tak tahan tengok makanan tu semua. btw, last week I bwk my boys gi ttdi park tu.... pastu banyak monyet I dah gabra, my boys relax jer... hahah

Pink Mama said...

ttdi park tu area keras sikit, kena berhati-hati sikit.

Erabme said...

ehem...ehem... k.ayu, blh tmbh sorg lg... hehehe

Pink Mama said...

saya dah cukup stok dah =)

LAYLA said...

oloh2..comel lah baby tu.geram nk gigit..food pun sedap jer nampak..arrr laparr..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin