Wednesday, October 14, 2009

Stress free nite with my pal

Syok I tell you kadang-kadang keluar dengan kawan perempuan berdua jer pergi salon. Semalam I lepak dengan my bf yang nak pergi haji tu. She wants to cut her hair short for her hajj so alang-alang dah sampai kat Snips tu, I pun cucilah rambut I sekali.

Wahhh heavennya orang massage kepala kitakan, ringan terus kepala lepas tu. Stress free betullah.....puan-puan you should do it. Go lepak with your girlfriends and have a break. Pergi spa ker or salon ker.....really have a girls day out. Bukan hari-hari kita dapat peluang nak pamper diri kitakan.

IMG_0400 IMG_0405 Rahsia sebalik gambar - penat kempiskan perut nak ambik gambar ni...hehehehe

IMG_0407
Puas hatilah dengan shampoo girl Snips The Curve ni. Sedap dia massage my head. Kalau ke Snips tu ask for Ling tau.

IMG_0420

Dia blow rambut I sikit punya cantik sampai I nak pakai tudung pun sayang sebab cantik nau rambut I jadinya.
Puas hati sungguhlah....nanti nak pergi buat scalp treatmentlah. Kawan I nak pergi buat rebonding so pergi sekali dengan dialah.

Tamat cerita petang semalam, nak pergi buat kerja. Khamis dah...cepatnya minggu ni....

4 comments:

superheroes' mom said...

mmg best pegi salon, spa...tapi I suka pegi sorang2...hehhehe

Pink Mama said...

oh ye ker...I suka pergi dengan kawan sebab nak bersembang. Lepas pergi salon lepak.

superheroes' mom said...

also reason because timing difference... Masa I pegi usually weekdays yg time kwn2 keje. tapi kan.......... tak selalu pun I pegi ;) bila keadaan mendesak baru terhegeh nak pegi...

sesemut said...

pink mama, u kena lockkan your picture tu, sebab kan adjust back la..
i think u know what i mean..hehehhe... jgn mare..sajer bagi u cuak

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin